Blomar

foto:sister love


Fine lillesøstrene mine! Hva synes du om bildene? :-)

glower
Hva synes du om bildene? :-)

babefaktor

   

  

mango

  

  

bloggtips?

Jeg kjeder meg så om noen kan komme med en bra blogg uten om de på topplisten jeg kunne sett litt på hadde jeg satt pris på det! Kan også legge igjenn din egen.    
   

  

    

i'm a ninja

  

  
 Jepp, I killed it with one hand. And my eyes where closed.

take a bow

   

   
   Hva synes du om bildene? :-)

today, it's too cold outside for angels to do anything

   

summer feelin'

Nydeligvær ute de siste dagene! Håper det vil holde seg slik ut september, minst! Men må ikke glemme at det er i Norge vi bor, så det er vel midre sansynlig. 
  

  

  
  Hvordan er været der du bor? :-)

clinique superbalanced makeup

Siden jeg hadde fått litt brunfarge nede i Kreta, hadde jeg ingen foundation som passet fargen min. Er ikke det at jeg ikke klarer å gå uten sminke, men liker at huden min har en jevn farge over hele ansiktet. Så kom jeg over denne på Gardermoen og når jeg prøvde den virket lett på huden og ikke tung og ekkel noe mange fort kan bli. Fant to farger jeg kan blande etter som brunfargen fort blir borte, og er veldig fornøyd med desse.


Vanilla (5) og Cream Chaimos (4) Bruker du denne eller har du en annen favorittfoundation? :-)

instagram

  
  Lagde ett lite kollasj av noen av de siste bildene jeg har lakt ut. Følg meg @hanneslette! Hva heter du på Instagram? :-)

trening og rydding

Har hatt ferie i snart to uker nå siden jeg har vert i Kreta, og at jeg kom opp i norsk. Så skal ikke på skolen før i morgen! Skal se om jeg gidder å rydde rommet og pakke ferdig ut av kofferten i dag, men først skal jeg ut å jogge. Skal prøve å komme med noe mere intressant senere i kveld!


Sjult Tine-reklame, neida. Har ikke ordna meg noe særlig, så derfor står jeg med ryggen til. Hvilket fag kom du opp i? :-) 

nytt design og seriøs blogging

Har fått sett inn ett nytt design nå, som denne jenta la ut. Som du sikkert ser er det samme som hennes men synes det var fint og ryddig. Skal blogge til mer seriøst nå framover, i allefall prøve. Hver gang jeg skal skrive noe så.. Ja du kan jo se litt lenger ned på bloggen. Er utrolig få av de innleggene som er no spesielt seriøse, for å si det slik. Har vert på jobb i hele dag, jogga en liten tur i kveld og nå sitter jeg bare på macen. 

Hva synes du om designet? :-)

Hjemme igjen!

Ahh, endelig hjemme igjen etter en uke i Kreta. Været har vert supert og hotellet var kjempefint, men gud hvor godt det er å komme hjem igjen. Har fri i fire dager nå, så er det eksamen! Kom opp i Norsk, og er så sykt glad for det. Hadde jeg kommet opp i matte hadde jeg starta å grine, no kidding. 


Long time, no see

Haha, standar overskrift når noen ikke har blogga på en stund, ja jeg vet. Godt å være ferdig med alle tentamener på ungdomskolen, og nå gjennstår bare eksamen. Men før den tid stikker jeg en uke til syden. Gleder meg så villt, og håper det blir bra vær! Reiser faktisk til Oslo på to dager, og reiser videre til Kreta dagen etter. 

Du bare: LOL, Snoop Dawg.. Hvem faen tror du at du er? Jeg bare: Fuck off, katten min heter Snoop. Okei da, Snoopy. Hahah jeg er så teit. Men han er fin da, ikke sant? Bildet er redigert her.

alt for dårlig

Å jeg som hadde troen på sommer og sol? I alle fall ikke snø igjen da.. Menmen. Her har det vert storm idag, og veien forbi der jeg jobber har det vert stengt til tider så har vert en laang dag. Skal bare slappe av i kveld og spise masse godteri, hoho. Se da :( Vil ha sommer
Hvordan er været hjemme hos deg? 

hejheihallå

Wihu. Nytt design er satt inn, og skal prøve å blogge litt igjen framover. Skal på jobb igjen i morgen, og skal jobbe til uka også, men blir sikkert til å blogge når jeg kommer hjem igjen. Men blogger senere når jeg har noe å skrive om. Feeett. God ferie! 

Ajajaj, sliten. EDIT: hahah fyfaen for noen bryn.

jobbing

Har vært hard working woman de siste dagene så har ikke gidda å blogge egentlig. Eller hadde fri mandag og tirsdag men da var jeg på Lillehammer med Kristine aka Kissi på shopping, og tirsdag rydda jeg litt og bare slappa av. Kan sikkert vise hva jeg kjøpte om jeg gidder senere. 

Gidder heller ikke å ta noen bilder nå, så hehe. Gratis te-pose til deg om du synes jeg bruker ordet gidder masse. Men er veldig giddasløs nå. Wihuu.

vinterferie

Enderlig er det vinterferie! Skal bli sykt digg å slippe tanken på å stresse seg opp om morgenen, og kaste i seg litt mat før du må springe til bussen. Kommer sikkert til og stresse meg opp i helga også da for skal faktisk jobbe! Starter ikke før 10 uansett da, så får nå sovet litt lengere. Kan skrive litt mere om hva jeg gjør på jobb osv. når jeg hart fått tatt noen bilder! Nomnom. Blir seriøst aldri lei disse, samme hvor mange du spiser! Haha. Skal bare ta det rolig i kveld, og lade opp til jobb i morgen. Hva bruker du ferien din til? Har du jobb, og hvor jobber du eventuelt? God ferie til dere andre som har ferie nå! ..om dere ikke hadde det forige uke og må sitte bak skolebenken neste uke. HEHE ikke misunnelig :) 

cupcake godteri kvalm spy

Nomnomnom. Lillesøster har selskap hjemme, og det betyr godteri, kake OG at jeg spiser så masse att jeg nesten spyr. Er faktisk så ikke så ille da. Men samma det, you only live once, så why not. Spise til du spy, nei tror ikke det. Haha, hva faen. EDIT: Leste gjennom det jeg skrev over nå, og skjønner virkelig ikke hva jeg tenker med noen ganger. Gir jo ingen mening! Haha.Også søte meg tilslutt da, nesten like søt som godteriet over. Neida! Joda.

tatovering

Har så sykt lyst på tatovering at jeg blir gal. Har vilt lyst på over hele armen, selv om mange ser på det stykt på jenter. Synes det er dritfett og skal ta så fort jeg får lov eller så fort jeg blir 18! Begge bildene er fra weheartit, derfor de er så små.


Syykt fin.


Har du tatovering? 

fuck off

Er egentlig blid, men later som jeg er pissed fordi da kan jeg legge ut disse bildene. Neida, men jo. Har ikke noe annet fornuftig å skrive så. 


yesterday was fun

Var samlet en gjeng hos Silje Malene i går, for å feire 16 års dagen hennes. Ble tatt en del bilder men nesten ingen ble vellykka. Ligger enda i senga, men skal vel stå opp å spise noe snart tenker jeg. Ja, ''vellykka''.

Silje aka birthday kid og Karoline

Silje, Juli, Karoline og random jente jeg aldri har sett før. Var en kjempekoslig kveld :) Nå skal jeg stå opp å spise, så cya later.

istapper


Bildene er tatt av meg. Canon EOS 550D + Sigma 70-300mm.

going blonde

Var hos frisøren i går, og har bestemt meg at jeg skal bli blond igjen. Har bare tatt noen få lyse striper nå, siden jeg har så sykt masse røde pigmenter i håret. Så kommer til og ta lang tid, men er bedre å ta det litt og litt, i stede for å bleke alt og få sykt slitt hår + fake rosa/gult hår. Selv om det kanskje hadde vert litt fett, men skal bli blond til jeg skal til syden i Mai. 

ihiHaha, ser så sykt trøtt ut. Men gleder meg til å få tilbake den ''naturlige fargen'' så jeg kan vekse laangt hår. Noe som sikkert ikke skjer, for jeg finner ut at jeg vil farge meg grønt eller rosa før det.. Neida! Eller kanskje. Hva synes du om fargen? :)

favoritter I


Tina Chrisophersen

Anna Edwin

Martine Rødland Egeland

Erica Mohn Kvam

Aurora Mohn

min mac dock

Har fiksa docken på macen nå i sikkert en time nå, og slik ble resultatet. Kommer sikkert til og bli lei av alt det rosa fort, men da får jeg bare endre det igjen. 
Syns egenlig den ble litt overdreven rosa, men ble jo søtt da. Om noen vet om noen bra sider med iconer, så rop ut! Har du fiksa docken din slik om du har mac?  

hvordan jeg ordner øyenbrynene mine

Fikk et spørsmål om hvordan jeg ordner øyenbrynene mine, og siden jeg ikke har noe bedre å gjøre så kunne jeg jo vise det. 

Så først tar jeg en øyenbrynsblyant fra HM og markerer hvordan jeg vil ha de. Den har jeg i fargen Brown, men siden jeg vil ha en mørkere farge så bruker jeg en fra Maybelline i en mørkere farge over. Ikke noe mere fancy greier. 

Her har jeg bare brukt en concealer fra Make Up Store under øyenbryna mine, for å ''løfte'' bryna litt, og for å dekke litt rødheter jeg får etter jeg har nappet de. 


Hater å bli tatt bilde av, og føler egentlig jeg tar meg bedre ut slik xddxXPP Neida, så. CYA BITCHES

tips om noen bra blogger?

Kjeder meg og har ingen ting å blogge om så om du vet om noen bra blogger så kom med det. Om du har blogg, kan du legge igjen den også!Handa mi som er redigert bort.Og hva skal jeg blogge om? 

musikkaa?

Først, takk for alle tips på det forige innlegget. Blir selvfølgelig til og gjøre det hos frisør om jeg velger å bli blond. Tiden vil vise. Dagen i dag kommer jeg til og bruke til å øve på en jævla naturfagsprøve. Og så skal jeg sikkert spise masse, siden det er det jeg alltid havner opp med å gjøre når jeg skal øve. 


EEW. Sureste godteriet du finner. Monster Surs. Blææ, eller nommii.. Vet ikke. Men forresten. Noen som har noen bra sanger på lur? Jonas Alaska, Paramore, Bon Iver, Sevenfold og Mac Miller. Liker det meste! 

bli blond igjen?

Har sykt lyst til og farge håret mitt blond igjen. Er jo den natulige fargen min. Men har også lyst til og farge det rødt igjen, men da må jeg farge det så ofte, og så blir det bare slitt. Men grunnen til att jeg nøler med å bli blond igjen er jo fordi hårfargen jeg har nå er ganske mørkebrun, med veldig masse rødskjær siden pigmentene ikke har godt ut etter jeg var redhead. Hmf. Noen som har erfaring med å gå fra brunt hår med rødskjær til naturlig blond? 

Savner og være blond når jeg ser dette bilde her.. Hadde faktisk litt langt hår her og.

Slik blond jeg vil bli. Men er redd det kommer til og bli veldig orange først, men det får bare gå. Kommer til og ta sin tid å få så ren blondfarge men er nok verdt det. En dag kommer kanskje jeg også til og ha langt natulig hår. HEHE, nei det skjer nok aldri. Eller joda. Nei, seriøst. Blir alt for fort lei av å ha en hårfarge. Men samma det. Nå skal jeg se en eller to episoder av Fristet på nettet. CYA lol
 

foto: vinter

Her er noen av bildene jeg tok i går. Forresten, er det noen som vet om ett redieringsprogram som ligner photoscape? Hadde det på den forige datan, men det finnes ingen verson for mac. Men om du ikke vet om noe som ligner, kom med ett bra ett om du vet! 

ut og ta bilder
"normal"

Sitter i senga mi nå. Er sykt fett. Nei ikke egenlig, men kan jo late som. For egentlig har jeg lyst på kaffe. Eller frappe. Starbucks helst. Vil tilbake til Berlin, hvor det var Starbusk (lol, Starbucks*) i hver en gate du gikk i. Skulle vært det i Norge vettu. Har skrevet ferdig stilen, og nå skal jeg game tetris til noen kommer og sier att jeg må legge meg.
Liker at kategorien "Blablabla..." bare fyller seg mer og mer opp. NO LIFER! Neida.

nytt design

Nå skal jeg rydde rommet, og bare skrive ferdig en stil, så skal jeg begynne å blogge litt mere intressangt (aarhg, hvordan skriver man dette ordet???) framover. Har satt inn ett nytt gratisdesign, men har igjen å fikse liiit på div. linker, og kanskje skaffe meg en header. 


Nuh, Alien på rett! 

hejheihallo

Så langt i dag har jeg bare spist, og hørt på musikk på rommet mit med macen på fanget. Hater sånne dager som i dag, der Hotel Cæsar er dagens høydepunkt, og rommet har vært din beste venn. Jeg vil finne på noe med noen! Men er bare at jeg ikke gidder. Haha, lat endel. Så skal jo egentlig ikke klage. Men skulle hatt noe å gjøre, så jeg ikke sovner midt på dagen. Neida, er ikke så usosial bare trøtt. Blablabla.. Vil blogge om noe som annet en blabla, men har ingen ting å skrive. Så da blir det bare ord om ingenting. 


Tjiller

Tøft

bitcheees!!

Halla! Skal begynne å blogge igjen, for nå har jeg endelig fått macen i posten!! Wihu, love ♥ Uansett, sikkert fåtallet som kommer til og lese dette her, men kom med tips om hva jeg skal blogge om. Har ingen bilder just nu, men slenger sikkert inn noen når jeg har fått ladet kamera mitt senere. Kommer sikkert nytt design snart også, så følg meeed. OK, er super glad, noe som går utover skrivinga. Men woop, sikkert spennendes og lese dette, eller hur? Ja bra! 

Snakkes senere!

Boredom is the feeling that everything is a waste of time

Søndager er alltid så kjedlige og slakke dager. Men i dag har jeg faktisk vert på bowling med familien så det var koselig, selv om jeg tapte. Begge rundene.. Bedre lykke neste gang, eller hva? Har tatt på meg onepiecen, for resten av kvelden skal brukes til å skrive samfunnsfag stil om ett tema jeg ikke kan så mye om igrunn, så dette blir spennende.. Hvordan synes du søndagene er? 

photo; vinter


Camera_Canon EOS 550D Editing_PhotoScape   info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne


INNLEGG = Design ? Stilsett - Ta vekk alt som står der fra før, og lim inn koden: Hanne Slette -

min mac dockinfo

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne