alt for dårlig

Å jeg som hadde troen på sommer og sol? I alle fall ikke snø igjen da.. Menmen. Her har det vert storm idag, og veien forbi der jeg jobber har det vert stengt til tider så har vert en laang dag. Skal bare slappe av i kveld og spise masse godteri, hoho. Se da :( Vil ha sommer
Hvordan er været hjemme hos deg? 

hejheihallå

Wihu. Nytt design er satt inn, og skal prøve å blogge litt igjen framover. Skal på jobb igjen i morgen, og skal jobbe til uka også, men blir sikkert til å blogge når jeg kommer hjem igjen. Men blogger senere når jeg har noe å skrive om. Feeett. God ferie! 

Ajajaj, sliten. EDIT: hahah fyfaen for noen bryn.

jobbing

Har vært hard working woman de siste dagene så har ikke gidda å blogge egentlig. Eller hadde fri mandag og tirsdag men da var jeg på Lillehammer med Kristine aka Kissi på shopping, og tirsdag rydda jeg litt og bare slappa av. Kan sikkert vise hva jeg kjøpte om jeg gidder senere. 

Gidder heller ikke å ta noen bilder nå, så hehe. Gratis te-pose til deg om du synes jeg bruker ordet gidder masse. Men er veldig giddasløs nå. Wihuu.

cupcake godteri kvalm spy

Nomnomnom. Lillesøster har selskap hjemme, og det betyr godteri, kake OG at jeg spiser så masse att jeg nesten spyr. Er faktisk så ikke så ille da. Men samma det, you only live once, så why not. Spise til du spy, nei tror ikke det. Haha, hva faen. EDIT: Leste gjennom det jeg skrev over nå, og skjønner virkelig ikke hva jeg tenker med noen ganger. Gir jo ingen mening! Haha.Også søte meg tilslutt da, nesten like søt som godteriet over. Neida! Joda.

tatovering

Har så sykt lyst på tatovering at jeg blir gal. Har vilt lyst på over hele armen, selv om mange ser på det stykt på jenter. Synes det er dritfett og skal ta så fort jeg får lov eller så fort jeg blir 18! Begge bildene er fra weheartit, derfor de er så små.


Syykt fin.


Har du tatovering? 

fuck off

Er egentlig blid, men later som jeg er pissed fordi da kan jeg legge ut disse bildene. Neida, men jo. Har ikke noe annet fornuftig å skrive så. 


"normal"

Sitter i senga mi nå. Er sykt fett. Nei ikke egenlig, men kan jo late som. For egentlig har jeg lyst på kaffe. Eller frappe. Starbucks helst. Vil tilbake til Berlin, hvor det var Starbusk (lol, Starbucks*) i hver en gate du gikk i. Skulle vært det i Norge vettu. Har skrevet ferdig stilen, og nå skal jeg game tetris til noen kommer og sier att jeg må legge meg.
Liker at kategorien "Blablabla..." bare fyller seg mer og mer opp. NO LIFER! Neida.

nytt design

Nå skal jeg rydde rommet, og bare skrive ferdig en stil, så skal jeg begynne å blogge litt mere intressangt (aarhg, hvordan skriver man dette ordet???) framover. Har satt inn ett nytt gratisdesign, men har igjen å fikse liiit på div. linker, og kanskje skaffe meg en header. 


Nuh, Alien på rett! 

hejheihallo

Så langt i dag har jeg bare spist, og hørt på musikk på rommet mit med macen på fanget. Hater sånne dager som i dag, der Hotel Cæsar er dagens høydepunkt, og rommet har vært din beste venn. Jeg vil finne på noe med noen! Men er bare at jeg ikke gidder. Haha, lat endel. Så skal jo egentlig ikke klage. Men skulle hatt noe å gjøre, så jeg ikke sovner midt på dagen. Neida, er ikke så usosial bare trøtt. Blablabla.. Vil blogge om noe som annet en blabla, men har ingen ting å skrive. Så da blir det bare ord om ingenting. 


Tjiller

Tøft

bitcheees!!

Halla! Skal begynne å blogge igjen, for nå har jeg endelig fått macen i posten!! Wihu, love ♥ Uansett, sikkert fåtallet som kommer til og lese dette her, men kom med tips om hva jeg skal blogge om. Har ingen bilder just nu, men slenger sikkert inn noen når jeg har fått ladet kamera mitt senere. Kommer sikkert nytt design snart også, så følg meeed. OK, er super glad, noe som går utover skrivinga. Men woop, sikkert spennendes og lese dette, eller hur? Ja bra! 

Snakkes senere!info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne