babefaktor

   

  

trening og rydding

Har hatt ferie i snart to uker nå siden jeg har vert i Kreta, og at jeg kom opp i norsk. Så skal ikke på skolen før i morgen! Skal se om jeg gidder å rydde rommet og pakke ferdig ut av kofferten i dag, men først skal jeg ut å jogge. Skal prøve å komme med noe mere intressant senere i kveld!


Sjult Tine-reklame, neida. Har ikke ordna meg noe særlig, så derfor står jeg med ryggen til. Hvilket fag kom du opp i? :-) 

nytt design og seriøs blogging

Har fått sett inn ett nytt design nå, som denne jenta la ut. Som du sikkert ser er det samme som hennes men synes det var fint og ryddig. Skal blogge til mer seriøst nå framover, i allefall prøve. Hver gang jeg skal skrive noe så.. Ja du kan jo se litt lenger ned på bloggen. Er utrolig få av de innleggene som er no spesielt seriøse, for å si det slik. Har vert på jobb i hele dag, jogga en liten tur i kveld og nå sitter jeg bare på macen. 

Hva synes du om designet? :-)

vinterferie

Enderlig er det vinterferie! Skal bli sykt digg å slippe tanken på å stresse seg opp om morgenen, og kaste i seg litt mat før du må springe til bussen. Kommer sikkert til og stresse meg opp i helga også da for skal faktisk jobbe! Starter ikke før 10 uansett da, så får nå sovet litt lengere. Kan skrive litt mere om hva jeg gjør på jobb osv. når jeg hart fått tatt noen bilder! Nomnom. Blir seriøst aldri lei disse, samme hvor mange du spiser! Haha. Skal bare ta det rolig i kveld, og lade opp til jobb i morgen. Hva bruker du ferien din til? Har du jobb, og hvor jobber du eventuelt? God ferie til dere andre som har ferie nå! ..om dere ikke hadde det forige uke og må sitte bak skolebenken neste uke. HEHE ikke misunnelig :) 

yesterday was fun

Var samlet en gjeng hos Silje Malene i går, for å feire 16 års dagen hennes. Ble tatt en del bilder men nesten ingen ble vellykka. Ligger enda i senga, men skal vel stå opp å spise noe snart tenker jeg. Ja, ''vellykka''.

Silje aka birthday kid og Karoline

Silje, Juli, Karoline og random jente jeg aldri har sett før. Var en kjempekoslig kveld :) Nå skal jeg stå opp å spise, så cya later.

favoritter I


Tina Chrisophersen

Anna Edwin

Martine Rødland Egeland

Erica Mohn Kvam

Aurora Mohn

tips om noen bra blogger?

Kjeder meg og har ingen ting å blogge om så om du vet om noen bra blogger så kom med det. Om du har blogg, kan du legge igjen den også!Handa mi som er redigert bort.Og hva skal jeg blogge om? 

musikkaa?

Først, takk for alle tips på det forige innlegget. Blir selvfølgelig til og gjøre det hos frisør om jeg velger å bli blond. Tiden vil vise. Dagen i dag kommer jeg til og bruke til å øve på en jævla naturfagsprøve. Og så skal jeg sikkert spise masse, siden det er det jeg alltid havner opp med å gjøre når jeg skal øve. 


EEW. Sureste godteriet du finner. Monster Surs. Blææ, eller nommii.. Vet ikke. Men forresten. Noen som har noen bra sanger på lur? Jonas Alaska, Paramore, Bon Iver, Sevenfold og Mac Miller. Liker det meste! 

bli blond igjen?

Har sykt lyst til og farge håret mitt blond igjen. Er jo den natulige fargen min. Men har også lyst til og farge det rødt igjen, men da må jeg farge det så ofte, og så blir det bare slitt. Men grunnen til att jeg nøler med å bli blond igjen er jo fordi hårfargen jeg har nå er ganske mørkebrun, med veldig masse rødskjær siden pigmentene ikke har godt ut etter jeg var redhead. Hmf. Noen som har erfaring med å gå fra brunt hår med rødskjær til naturlig blond? 

Savner og være blond når jeg ser dette bilde her.. Hadde faktisk litt langt hår her og.

Slik blond jeg vil bli. Men er redd det kommer til og bli veldig orange først, men det får bare gå. Kommer til og ta sin tid å få så ren blondfarge men er nok verdt det. En dag kommer kanskje jeg også til og ha langt natulig hår. HEHE, nei det skjer nok aldri. Eller joda. Nei, seriøst. Blir alt for fort lei av å ha en hårfarge. Men samma det. Nå skal jeg se en eller to episoder av Fristet på nettet. CYA lol
 

Boredom is the feeling that everything is a waste of time

Søndager er alltid så kjedlige og slakke dager. Men i dag har jeg faktisk vert på bowling med familien så det var koselig, selv om jeg tapte. Begge rundene.. Bedre lykke neste gang, eller hva? Har tatt på meg onepiecen, for resten av kvelden skal brukes til å skrive samfunnsfag stil om ett tema jeg ikke kan så mye om igrunn, så dette blir spennende.. Hvordan synes du søndagene er? 

things that makes me happyy!

- Jeg blir glad når etterveksten min begynner og komme fram! Veldig rart å bli gla for noe slik, men da ser jeg hvor mye håret mit har vokst, og jeg ser att det faktisk har gjort det.

- Jeg blir glad når det ligger ett nytt blad i posten min! Abonomerer på Det Nye, beste jentebladet i mine øyner. 

- Når snøen begynner og komme og den legger seg, og det like vell ikke er -30°, blir mye lettere å stå opp om morgenen!

Venner gjør meg alltid glad. Spesielt når folk viser att de bryr seg når det er noe, og når jeg kan hjelpe de opp i humør.

- Jeg blir glad når jeg tar fine bilder, og får til og redigere de fint. Er ikke så ofte att jeg får til så mye bra, men er vel fordi jeg eier ikke tålmodighet. Spesielt når jeg skal ta bilder av dyr.

- Når noen sier ett komplemang til meg, og mener det.

- Jeg blir glad når jeg vokner en morgen og ikke trenger å stå opp fordi det er helg!!

- Når jeg hører på musikk. Say no more.

- Jeg blir glad når jeg finner en ny sang som er bra på alle måter!!   

Julestemning. Den har vert borte noen år nå, men i år skal jeg ikke se på teite reklamer om jul, og alt annet som kommer 2 måneder før desember. 

- Når jeg føler att jeg har en grunn til å smile med hele meg. Okei, den her var litt rar. Å være glad fordi jeg er glad. Jaja, what-so-ever.

- Åååå, når jeg får en pakke i posten og det er noe jeg har ventet lenge på!

- Når det er en skikkelig god og varm sommerdag.. I NORGE!

- Når jeg får en 5er eller 6er på skolen!

- Hjemme alene. Høy musikk. Danse rundt i huset. Som en galing. Eller bare chille. 


Hva gjør deg glad? 

moroccanoil

Kjøpte meg denne håroljen for noen dager siden. Har hatt mini verson før, så viste hva jeg kjøpte meg. Lukter utrolig digg, og gjør håret sykt mykt. Du tar en liten mengde i handflaten din (kommer ann på lengde og tykkelse på håret), og fordeler den gjevnt ut i lengdene. Har du slitt og flisete hår, så vil du se veldig stor forskjell.  Er en hårolje for alle hårtyper (finnes og en for blondiner) som skal gjøre håret ditt glansfult og mykt, noe jeg mener den gjør. Kan brukes i både tørt og vått hår. Blir heller ikke så fett selv om du bruker endel, for den trekker seg ganske fort inn i håret. Kostet 299 ,- men er veldig drøy i bruk, fordi en trenger ikke så mye hver gang! Har du denne oljen? 

fra brunrødt, til rødt hår

Halla! For litt over to uker siden så farget jeg håret mit rødt. Ble kjempefornøyd og digga fargen sykt. Men nå som det har godt en stund, og jeg har vasket det endel ganger så ble fargen blitt blass og mindre rød og begynte å bli mer og mer brunt. Så i kveld så har jeg farget det igjen! Ble kjempefornød. 

Fett og jævli, men slik var det før. Fargen var ikke noe ille, men ville bli rødere.

Slik er det nå. Bedre lys på det nederste da men fargene stemmer ganske bra uansett. Hva synes du om rødt hår? info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne