vinterferie

Enderlig er det vinterferie! Skal bli sykt digg å slippe tanken på å stresse seg opp om morgenen, og kaste i seg litt mat før du må springe til bussen. Kommer sikkert til og stresse meg opp i helga også da for skal faktisk jobbe! Starter ikke før 10 uansett da, så får nå sovet litt lengere. Kan skrive litt mere om hva jeg gjør på jobb osv. når jeg hart fått tatt noen bilder! Nomnom. Blir seriøst aldri lei disse, samme hvor mange du spiser! Haha. Skal bare ta det rolig i kveld, og lade opp til jobb i morgen. Hva bruker du ferien din til? Har du jobb, og hvor jobber du eventuelt? God ferie til dere andre som har ferie nå! ..om dere ikke hadde det forige uke og må sitte bak skolebenken neste uke. HEHE ikke misunnelig :) 

cupcake godteri kvalm spy

Nomnomnom. Lillesøster har selskap hjemme, og det betyr godteri, kake OG at jeg spiser så masse att jeg nesten spyr. Er faktisk så ikke så ille da. Men samma det, you only live once, så why not. Spise til du spy, nei tror ikke det. Haha, hva faen. EDIT: Leste gjennom det jeg skrev over nå, og skjønner virkelig ikke hva jeg tenker med noen ganger. Gir jo ingen mening! Haha.Også søte meg tilslutt da, nesten like søt som godteriet over. Neida! Joda.

tatovering

Har så sykt lyst på tatovering at jeg blir gal. Har vilt lyst på over hele armen, selv om mange ser på det stykt på jenter. Synes det er dritfett og skal ta så fort jeg får lov eller så fort jeg blir 18! Begge bildene er fra weheartit, derfor de er så små.


Syykt fin.


Har du tatovering? 

fuck off

Er egentlig blid, men later som jeg er pissed fordi da kan jeg legge ut disse bildene. Neida, men jo. Har ikke noe annet fornuftig å skrive så. 


yesterday was fun

Var samlet en gjeng hos Silje Malene i går, for å feire 16 års dagen hennes. Ble tatt en del bilder men nesten ingen ble vellykka. Ligger enda i senga, men skal vel stå opp å spise noe snart tenker jeg. Ja, ''vellykka''.

Silje aka birthday kid og Karoline

Silje, Juli, Karoline og random jente jeg aldri har sett før. Var en kjempekoslig kveld :) Nå skal jeg stå opp å spise, så cya later.

istapper


Bildene er tatt av meg. Canon EOS 550D + Sigma 70-300mm.

going blonde

Var hos frisøren i går, og har bestemt meg at jeg skal bli blond igjen. Har bare tatt noen få lyse striper nå, siden jeg har så sykt masse røde pigmenter i håret. Så kommer til og ta lang tid, men er bedre å ta det litt og litt, i stede for å bleke alt og få sykt slitt hår + fake rosa/gult hår. Selv om det kanskje hadde vert litt fett, men skal bli blond til jeg skal til syden i Mai. 

ihiHaha, ser så sykt trøtt ut. Men gleder meg til å få tilbake den ''naturlige fargen'' så jeg kan vekse laangt hår. Noe som sikkert ikke skjer, for jeg finner ut at jeg vil farge meg grønt eller rosa før det.. Neida! Eller kanskje. Hva synes du om fargen? :)

favoritter I


Tina Chrisophersen

Anna Edwin

Martine Rødland Egeland

Erica Mohn Kvam

Aurora Mohn

min mac dock

Har fiksa docken på macen nå i sikkert en time nå, og slik ble resultatet. Kommer sikkert til og bli lei av alt det rosa fort, men da får jeg bare endre det igjen. 
Syns egenlig den ble litt overdreven rosa, men ble jo søtt da. Om noen vet om noen bra sider med iconer, så rop ut! Har du fiksa docken din slik om du har mac?  

hvordan jeg ordner øyenbrynene mine

Fikk et spørsmål om hvordan jeg ordner øyenbrynene mine, og siden jeg ikke har noe bedre å gjøre så kunne jeg jo vise det. 

Så først tar jeg en øyenbrynsblyant fra HM og markerer hvordan jeg vil ha de. Den har jeg i fargen Brown, men siden jeg vil ha en mørkere farge så bruker jeg en fra Maybelline i en mørkere farge over. Ikke noe mere fancy greier. 

Her har jeg bare brukt en concealer fra Make Up Store under øyenbryna mine, for å ''løfte'' bryna litt, og for å dekke litt rødheter jeg får etter jeg har nappet de. 


Hater å bli tatt bilde av, og føler egentlig jeg tar meg bedre ut slik xddxXPP Neida, så. CYA BITCHES

tips om noen bra blogger?

Kjeder meg og har ingen ting å blogge om så om du vet om noen bra blogger så kom med det. Om du har blogg, kan du legge igjen den også!Handa mi som er redigert bort.Og hva skal jeg blogge om? 

musikkaa?

Først, takk for alle tips på det forige innlegget. Blir selvfølgelig til og gjøre det hos frisør om jeg velger å bli blond. Tiden vil vise. Dagen i dag kommer jeg til og bruke til å øve på en jævla naturfagsprøve. Og så skal jeg sikkert spise masse, siden det er det jeg alltid havner opp med å gjøre når jeg skal øve. 


EEW. Sureste godteriet du finner. Monster Surs. Blææ, eller nommii.. Vet ikke. Men forresten. Noen som har noen bra sanger på lur? Jonas Alaska, Paramore, Bon Iver, Sevenfold og Mac Miller. Liker det meste! 

bli blond igjen?

Har sykt lyst til og farge håret mitt blond igjen. Er jo den natulige fargen min. Men har også lyst til og farge det rødt igjen, men da må jeg farge det så ofte, og så blir det bare slitt. Men grunnen til att jeg nøler med å bli blond igjen er jo fordi hårfargen jeg har nå er ganske mørkebrun, med veldig masse rødskjær siden pigmentene ikke har godt ut etter jeg var redhead. Hmf. Noen som har erfaring med å gå fra brunt hår med rødskjær til naturlig blond? 

Savner og være blond når jeg ser dette bilde her.. Hadde faktisk litt langt hår her og.

Slik blond jeg vil bli. Men er redd det kommer til og bli veldig orange først, men det får bare gå. Kommer til og ta sin tid å få så ren blondfarge men er nok verdt det. En dag kommer kanskje jeg også til og ha langt natulig hår. HEHE, nei det skjer nok aldri. Eller joda. Nei, seriøst. Blir alt for fort lei av å ha en hårfarge. Men samma det. Nå skal jeg se en eller to episoder av Fristet på nettet. CYA lol
 

foto: vinter

Her er noen av bildene jeg tok i går. Forresten, er det noen som vet om ett redieringsprogram som ligner photoscape? Hadde det på den forige datan, men det finnes ingen verson for mac. Men om du ikke vet om noe som ligner, kom med ett bra ett om du vet! 

ut og ta bilder
"normal"

Sitter i senga mi nå. Er sykt fett. Nei ikke egenlig, men kan jo late som. For egentlig har jeg lyst på kaffe. Eller frappe. Starbucks helst. Vil tilbake til Berlin, hvor det var Starbusk (lol, Starbucks*) i hver en gate du gikk i. Skulle vært det i Norge vettu. Har skrevet ferdig stilen, og nå skal jeg game tetris til noen kommer og sier att jeg må legge meg.
Liker at kategorien "Blablabla..." bare fyller seg mer og mer opp. NO LIFER! Neida.

nytt design

Nå skal jeg rydde rommet, og bare skrive ferdig en stil, så skal jeg begynne å blogge litt mere intressangt (aarhg, hvordan skriver man dette ordet???) framover. Har satt inn ett nytt gratisdesign, men har igjen å fikse liiit på div. linker, og kanskje skaffe meg en header. 


Nuh, Alien på rett! 

hejheihallo

Så langt i dag har jeg bare spist, og hørt på musikk på rommet mit med macen på fanget. Hater sånne dager som i dag, der Hotel Cæsar er dagens høydepunkt, og rommet har vært din beste venn. Jeg vil finne på noe med noen! Men er bare at jeg ikke gidder. Haha, lat endel. Så skal jo egentlig ikke klage. Men skulle hatt noe å gjøre, så jeg ikke sovner midt på dagen. Neida, er ikke så usosial bare trøtt. Blablabla.. Vil blogge om noe som annet en blabla, men har ingen ting å skrive. Så da blir det bare ord om ingenting. 


Tjiller

Tøftinfo

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne