hejheihallå

Wihu. Nytt design er satt inn, og skal prøve å blogge litt igjen framover. Skal på jobb igjen i morgen, og skal jobbe til uka også, men blir sikkert til å blogge når jeg kommer hjem igjen. Men blogger senere når jeg har noe å skrive om. Feeett. God ferie! 

Ajajaj, sliten. EDIT: hahah fyfaen for noen bryn.

jobbing

Har vært hard working woman de siste dagene så har ikke gidda å blogge egentlig. Eller hadde fri mandag og tirsdag men da var jeg på Lillehammer med Kristine aka Kissi på shopping, og tirsdag rydda jeg litt og bare slappa av. Kan sikkert vise hva jeg kjøpte om jeg gidder senere. 

Gidder heller ikke å ta noen bilder nå, så hehe. Gratis te-pose til deg om du synes jeg bruker ordet gidder masse. Men er veldig giddasløs nå. Wihuu.info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne