mango

  

  

bloggtips?

Jeg kjeder meg så om noen kan komme med en bra blogg uten om de på topplisten jeg kunne sett litt på hadde jeg satt pris på det! Kan også legge igjenn din egen.    
   

  

    

i'm a ninja

  

  
 Jepp, I killed it with one hand. And my eyes where closed.

take a bow

   

   
   Hva synes du om bildene? :-)

today, it's too cold outside for angels to do anything

   

summer feelin'

Nydeligvær ute de siste dagene! Håper det vil holde seg slik ut september, minst! Men må ikke glemme at det er i Norge vi bor, så det er vel midre sansynlig. 
  

  

  
  Hvordan er været der du bor? :-)

clinique superbalanced makeup

Siden jeg hadde fått litt brunfarge nede i Kreta, hadde jeg ingen foundation som passet fargen min. Er ikke det at jeg ikke klarer å gå uten sminke, men liker at huden min har en jevn farge over hele ansiktet. Så kom jeg over denne på Gardermoen og når jeg prøvde den virket lett på huden og ikke tung og ekkel noe mange fort kan bli. Fant to farger jeg kan blande etter som brunfargen fort blir borte, og er veldig fornøyd med desse.


Vanilla (5) og Cream Chaimos (4) Bruker du denne eller har du en annen favorittfoundation? :-)

instagram

  
  Lagde ett lite kollasj av noen av de siste bildene jeg har lakt ut. Følg meg @hanneslette! Hva heter du på Instagram? :-)

trening og rydding

Har hatt ferie i snart to uker nå siden jeg har vert i Kreta, og at jeg kom opp i norsk. Så skal ikke på skolen før i morgen! Skal se om jeg gidder å rydde rommet og pakke ferdig ut av kofferten i dag, men først skal jeg ut å jogge. Skal prøve å komme med noe mere intressant senere i kveld!


Sjult Tine-reklame, neida. Har ikke ordna meg noe særlig, så derfor står jeg med ryggen til. Hvilket fag kom du opp i? :-) 

nytt design og seriøs blogging

Har fått sett inn ett nytt design nå, som denne jenta la ut. Som du sikkert ser er det samme som hennes men synes det var fint og ryddig. Skal blogge til mer seriøst nå framover, i allefall prøve. Hver gang jeg skal skrive noe så.. Ja du kan jo se litt lenger ned på bloggen. Er utrolig få av de innleggene som er no spesielt seriøse, for å si det slik. Har vert på jobb i hele dag, jogga en liten tur i kveld og nå sitter jeg bare på macen. 

Hva synes du om designet? :-)

Hjemme igjen!

Ahh, endelig hjemme igjen etter en uke i Kreta. Været har vert supert og hotellet var kjempefint, men gud hvor godt det er å komme hjem igjen. Har fri i fire dager nå, så er det eksamen! Kom opp i Norsk, og er så sykt glad for det. Hadde jeg kommet opp i matte hadde jeg starta å grine, no kidding. 


Long time, no see

Haha, standar overskrift når noen ikke har blogga på en stund, ja jeg vet. Godt å være ferdig med alle tentamener på ungdomskolen, og nå gjennstår bare eksamen. Men før den tid stikker jeg en uke til syden. Gleder meg så villt, og håper det blir bra vær! Reiser faktisk til Oslo på to dager, og reiser videre til Kreta dagen etter. 

Du bare: LOL, Snoop Dawg.. Hvem faen tror du at du er? Jeg bare: Fuck off, katten min heter Snoop. Okei da, Snoopy. Hahah jeg er så teit. Men han er fin da, ikke sant? Bildet er redigert her.info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne