Boredom is the feeling that everything is a waste of time

Søndager er alltid så kjedlige og slakke dager. Men i dag har jeg faktisk vert på bowling med familien så det var koselig, selv om jeg tapte. Begge rundene.. Bedre lykke neste gang, eller hva? Har tatt på meg onepiecen, for resten av kvelden skal brukes til å skrive samfunnsfag stil om ett tema jeg ikke kan så mye om igrunn, så dette blir spennende.. Hvordan synes du søndagene er? 

photo; vinter


Camera_Canon EOS 550D Editing_PhotoScape   

things that makes me happyy!

- Jeg blir glad når etterveksten min begynner og komme fram! Veldig rart å bli gla for noe slik, men da ser jeg hvor mye håret mit har vokst, og jeg ser att det faktisk har gjort det.

- Jeg blir glad når det ligger ett nytt blad i posten min! Abonomerer på Det Nye, beste jentebladet i mine øyner. 

- Når snøen begynner og komme og den legger seg, og det like vell ikke er -30°, blir mye lettere å stå opp om morgenen!

Venner gjør meg alltid glad. Spesielt når folk viser att de bryr seg når det er noe, og når jeg kan hjelpe de opp i humør.

- Jeg blir glad når jeg tar fine bilder, og får til og redigere de fint. Er ikke så ofte att jeg får til så mye bra, men er vel fordi jeg eier ikke tålmodighet. Spesielt når jeg skal ta bilder av dyr.

- Når noen sier ett komplemang til meg, og mener det.

- Jeg blir glad når jeg vokner en morgen og ikke trenger å stå opp fordi det er helg!!

- Når jeg hører på musikk. Say no more.

- Jeg blir glad når jeg finner en ny sang som er bra på alle måter!!   

Julestemning. Den har vert borte noen år nå, men i år skal jeg ikke se på teite reklamer om jul, og alt annet som kommer 2 måneder før desember. 

- Når jeg føler att jeg har en grunn til å smile med hele meg. Okei, den her var litt rar. Å være glad fordi jeg er glad. Jaja, what-so-ever.

- Åååå, når jeg får en pakke i posten og det er noe jeg har ventet lenge på!

- Når det er en skikkelig god og varm sommerdag.. I NORGE!

- Når jeg får en 5er eller 6er på skolen!

- Hjemme alene. Høy musikk. Danse rundt i huset. Som en galing. Eller bare chille. 


Hva gjør deg glad? 

moroccanoil

Kjøpte meg denne håroljen for noen dager siden. Har hatt mini verson før, så viste hva jeg kjøpte meg. Lukter utrolig digg, og gjør håret sykt mykt. Du tar en liten mengde i handflaten din (kommer ann på lengde og tykkelse på håret), og fordeler den gjevnt ut i lengdene. Har du slitt og flisete hår, så vil du se veldig stor forskjell.  Er en hårolje for alle hårtyper (finnes og en for blondiner) som skal gjøre håret ditt glansfult og mykt, noe jeg mener den gjør. Kan brukes i både tørt og vått hår. Blir heller ikke så fett selv om du bruker endel, for den trekker seg ganske fort inn i håret. Kostet 299 ,- men er veldig drøy i bruk, fordi en trenger ikke så mye hver gang! Har du denne oljen? 

fra brunrødt, til rødt hår

Halla! For litt over to uker siden så farget jeg håret mit rødt. Ble kjempefornøyd og digga fargen sykt. Men nå som det har godt en stund, og jeg har vasket det endel ganger så ble fargen blitt blass og mindre rød og begynte å bli mer og mer brunt. Så i kveld så har jeg farget det igjen! Ble kjempefornød. 

Fett og jævli, men slik var det før. Fargen var ikke noe ille, men ville bli rødere.

Slik er det nå. Bedre lys på det nederste da men fargene stemmer ganske bra uansett. Hva synes du om rødt hår? info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne