hanneslette.blogg.no

Såå nå har jeg fått tilbake den gamle blogg-adressen min som var typ den første jeg hadde. Så jeg blogger fra http://hanneslette.blogg.no nå! 

Blomar

foto:sister love


Fine lillesøstrene mine! Hva synes du om bildene? :-)

glower
Hva synes du om bildene? :-)

mango

  

  

bloggtips?

Jeg kjeder meg så om noen kan komme med en bra blogg uten om de på topplisten jeg kunne sett litt på hadde jeg satt pris på det! Kan også legge igjenn din egen.    
   

  

    

i'm a ninja

  

  
 Jepp, I killed it with one hand. And my eyes where closed.

take a bow

   

   
   Hva synes du om bildene? :-)

today, it's too cold outside for angels to do anything

   

summer feelin'

Nydeligvær ute de siste dagene! Håper det vil holde seg slik ut september, minst! Men må ikke glemme at det er i Norge vi bor, så det er vel midre sansynlig. 
  

  

  
  Hvordan er været der du bor? :-)

instagram

  
  Lagde ett lite kollasj av noen av de siste bildene jeg har lakt ut. Følg meg @hanneslette! Hva heter du på Instagram? :-)

Long time, no see

Haha, standar overskrift når noen ikke har blogga på en stund, ja jeg vet. Godt å være ferdig med alle tentamener på ungdomskolen, og nå gjennstår bare eksamen. Men før den tid stikker jeg en uke til syden. Gleder meg så villt, og håper det blir bra vær! Reiser faktisk til Oslo på to dager, og reiser videre til Kreta dagen etter. 

Du bare: LOL, Snoop Dawg.. Hvem faen tror du at du er? Jeg bare: Fuck off, katten min heter Snoop. Okei da, Snoopy. Hahah jeg er så teit. Men han er fin da, ikke sant? Bildet er redigert her.

istapper


Bildene er tatt av meg. Canon EOS 550D + Sigma 70-300mm.

foto: vinter

Her er noen av bildene jeg tok i går. Forresten, er det noen som vet om ett redieringsprogram som ligner photoscape? Hadde det på den forige datan, men det finnes ingen verson for mac. Men om du ikke vet om noe som ligner, kom med ett bra ett om du vet! 

ut og ta bilder
photo; vinter


Camera_Canon EOS 550D Editing_PhotoScape   info

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne