clinique superbalanced makeup

Siden jeg hadde fått litt brunfarge nede i Kreta, hadde jeg ingen foundation som passet fargen min. Er ikke det at jeg ikke klarer å gå uten sminke, men liker at huden min har en jevn farge over hele ansiktet. Så kom jeg over denne på Gardermoen og når jeg prøvde den virket lett på huden og ikke tung og ekkel noe mange fort kan bli. Fant to farger jeg kan blande etter som brunfargen fort blir borte, og er veldig fornøyd med desse.


Vanilla (5) og Cream Chaimos (4) Bruker du denne eller har du en annen favorittfoundation? :-)

hvordan jeg ordner øyenbrynene mine

Fikk et spørsmål om hvordan jeg ordner øyenbrynene mine, og siden jeg ikke har noe bedre å gjøre så kunne jeg jo vise det. 

Så først tar jeg en øyenbrynsblyant fra HM og markerer hvordan jeg vil ha de. Den har jeg i fargen Brown, men siden jeg vil ha en mørkere farge så bruker jeg en fra Maybelline i en mørkere farge over. Ikke noe mere fancy greier. 

Her har jeg bare brukt en concealer fra Make Up Store under øyenbryna mine, for å ''løfte'' bryna litt, og for å dekke litt rødheter jeg får etter jeg har nappet de. 


Hater å bli tatt bilde av, og føler egentlig jeg tar meg bedre ut slik xddxXPP Neida, så. CYA BITCHESinfo

Hei :-) Jeg heter Hanne Slette, og er snart 16 år. Fotograferer med canon eos 550d. Dette er for det meste en foto-blogg, men kommer med diverse tekster iblandt når jeg har noe på hjertet. Twitter: hanneslette. Instagram: hanneslette.

arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011design

Hanne